Aangepaste praktijkregels

 

Wij vallen onder de  medische contactberoepen en onze praktijk is open voor patiënten. Wel moeten wij ons houden aan de praktijkregels zoals die voorgeschreven zijn door het RIVM in samenspraak met onze beroepsgroep.  Deze regels zorgen ervoor dat we iedereen op een verantwoorde manier kunnen helpen. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 

  • Annuleer de afspraak indien je de afgelopen 2 weken in contact met geweest met iemand met verkoudheidsklachten zoals hoesten, verhoging (= meer dan 37,5 gr) of zelf één of meerdere van deze klachten hebt of hebt gehad afgelopen twee weken.
  • Kom alleen de praktijk binnen, je mag niemand meenemen, want we willen de wachtkamer en de behandelzaal zo leeg mogelijk houden. Hebben ze thuis vragen over je behandeling? Vertel het ons bij je afspraak of laat ze even mailen naar de praktijk. We kunnen dan de vragen beantwoorden via jou of via de mail.
  • Kom niet veel te vroeg op de afspraak. Ben je meer dan 10 minuten te vroeg, dan vragen we je buiten te wachten. Er mogen niet meer dan 6 mensen in de wachtkamer.
  • Desinfecteer bij binnenkomst meteen je handen bij de daarvoor aanwezige pomp en raak daarna zo min mogelijk oppervlaktes aan, dus ook niet je telefoon.
  • Blijf op 1,5m afstand van de andere patiënten.